Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Verhaal

Mickey Vronik

Student Leraar Horeca en Voeding voltijd

Mickey Vronik

"Als stagiair voor de klas is elke dag anders en je ontwikkelt veel vaardigheden om een goede docent te worden."

Waarom ik voor het onderwijs koos 
Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik graag mijn vakkennis wil overbrengen aan de nieuwe generatie. Daarnaast ben ik al patissier en bij deze opleiding heb je ook met horeca te maken, dus kan ik uiteindelijk in beide vakken lesgeven. Dit maakt het voor mij een logische keuze. 

Mijn rol als docent 
Het leraarschap trekt mij aan, omdat ik het leuk vind om de toekomstige generaties nieuwe dingen te leren. Als leraar speel je een belangrijke rol in de toekomst van leerlingen en leg je de basis voor hun verdere loopbaan. Dit geeft mij voldoening. 

Stagelopen en studeren 
Het stagelopen tijdens mijn opleiding vind ik leuk en interessant. Als stagiair voor de klas is elke dag anders, en je ontwikkelt veel vaardigheden om een goede docent te worden. Tot nu toe gaat het studeren mij goed af. Ik heb tot nu toe mijn studiepunten gehaald en houd me aan de planning. 

Oud-docenten raadde de HvA aan 
Ik heb gekozen voor de Hogeschool van Amsterdam, omdat deze dichtbij huis is en ik van oud-leraren heb gehoord dat dit een goede school is voor de lerarenopleiding. De sfeer op de opleiding is leuk. Elke lesdag leer je iets nieuws en ontwikkel je jezelf als docent. De docenten zijn heel behulpzaam en mijn medestudenten en ik leren ook van elkaar.