Food Network HvA
S.E. van der Plas (Suzanne)
Coördinator Praktijkbureau Voeding en DiëtetiekSuzanne van der Plas is projectmanager van het Food Network. Ze werkt al acht jaar bij de HvA-opleiding Voeding en Diëtetiek, onder andere als stage- en alumnicoördinator. De eerste vijf jaar werkte zij als onderzoeksassistent bij het lectoraat Voeding en Beweging. Door haar uiteenlopende functies is zij nauw betrokken bij het werkveld en actuele ontwikkelingen op het gebied van voeding.
Suzanne haalde in 2005 haar bachelor in Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool.
-
Effect of a high protein diet and/or resistance exercise on the preservation of fat free mass during weight loss in overweight and obese older adults: a randomized controlled trial
Verreijen, A. M., Engberink, M. F., Memelink, R. G., van der Plas, S. E., Visser, M., & Weijs, P. J. M. (2017). Effect of a high protein diet and/or resistance exercise on the preservation of fat free mass during weight loss in overweight and obese older adults: a randomized controlled trial. Nutrition Journal , 16, Article 10. https://doi.org/10.1186/s12937-017-0229-6
-
Fat mass and muscle mass show opposite relationships with physical performance in older obese type 2 diabetes patients
Memelink, R. G., ten Haaf, T. P. G., van der Plas, S. E., Pasman, W., Wopereis, S., Bongers, A., de Vogel, J., & Weijs, P. J. M. (2016). Fat mass and muscle mass show opposite relationships with physical performance in older obese type 2 diabetes patients: baseline data PROBE trial. In EOS 2016 Programme Book
-
MON-PP209: Effect of a High Protein Diet and/or Resistance Exercise on Preservation of Fat Free Mass During Weight Loss in Overweight Older Adults: a Randomized Controlled Trial
Verreijen, A. M., Engberink, M. F., Memelink, R. G., van der Plas, S. E., Visser, M., & Weijs, P. J. (2015). MON-PP209: Effect of a High Protein Diet and/or Resistance Exercise on Preservation of Fat Free Mass During Weight Loss in Overweight Older Adults: a Randomized Controlled Trial. Clinical Nutrition, 34(Supplement 1), S206. https://doi.org/10.1016/S0261-5614(15)30641-5