Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence

Podcastuitzending Dutch Applied AI Award

Top 3 pitcht op de HvA

Evenement

Ieder jaar reikt het Centre of Expertise Applied AI van de HvA de Dutch Applied AI Award uit. Tijdens een grote awardshow in de Jaarbeurs Utrecht - de Computable Awards - wordt bekend welk bedrijf/initiatief met de prijs naar huis gaat. Innovatieve AI-toepassingen die uniek en verantwoord zijn, maken kans op de award. Omdat het dit jaar de vijfde keer is dat de prijs wordt weggegeven (feestje!) organiseren we een pre party op de HvA.

Dat betekent dat we van FLOOR - het cultureel platform van de HvA - een echte podcaststudio maken, waar jij als publiek bij kunt aanschuiven. De Dutch Applied AI Award is namelijk een gezamenlijke prijs van de HvA, Computable én De Dataloog: de Nederlandse podcast over oa big data, data science en machine learning.

De Dataloog zet zijn microfoons neer bij FLOOR en de top 3 genomineerden van de award pitchen in de uitzending waarom zij de award moeten winnen. Leer meer over AI-toepassingen in de praktijk, stel je vraag aan de top 3 en ontmoet de jury van de award: experts op het gebied van AI!

Voor de jury is de podcastopname het moment om de kanshebbers het vuur aan de schenen te leggen en uiteindelijk een winnaar te kiezen. Maar die houden ze helaas geheim... Wie de Dutch Applied AI Award wint, weten we op donderdag 28 november. Dan wordt de winnaar tijdens de awardshow van Computable onthuld.

🗓️ Dinsdag 12 november

🎤 15:00-17:00 uur (podcastopname)

🍿 17:00-18:00 uur (borrel)

📍 FLOOR - Wibautstraat 3b - 1091 GH Amsterdam

♿️ Locatie is rolstoeltoegankelijk

💰 Gratis entree

JURYLEDEN

TOP 3

to be announced

Gepubliceerd door  Applied Artificial Intelligence 24 juli 2024

Datum

Startdatum 12 nov

Tijd

15:00 - 18:00 uur

Locatie

FLOOR

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955